РЕКЛАМА

Оферта на ДА КОНСУЛТ, издател на www.1kam1.com  е изцяло насочена към представяне на нашите клиенти в интернет пространството и социалните мрежи, чрез постове във Facebook, с ПР материали – статии, интервюта, новини, репортажи, които споделяме от www.1kam1.com.  Вярваме, че правилно насоченото рекламно послание трябва да е основна цел, както на всеки клиент, така и на всяка уважаваща себе си медия. Затова решихме рекламното присъствие на нашите партньори и клиенти в сайта да бъде през текстове и линкове, споделяне  в  интернет пространството чрез нашата разработена социална мрежа.

Банерите подаряваме като имиджова реклама, на всеки наш клиент, който  участва в www.1kam1.com  с ПР материал. Тези статии  се публикуват и на страницата ни във ФБ  и в групата ни „1към1 идеи за дома, къщата, интериора, двора и градината“.  Така ние успяваме да достигнем до подходящата аудитория и можем да ви показваме реална статистика на всички постове, които сме направили с цел реклама на съответния продукт или компания.

Остава, разбира се,  възможността да се рекламира само с банер, при условие, че това е имиджова реклама и ние не гарантираме кликове.

 

 Оферта

ПР материали в  www.1kam1.com

Пакетна цена за 1 – 6 броя

ПР материал – статия , интервю, репортаж, новина – Цена 350 лв./бр. без ДДС

Материалите се публикуват в рубрика „Статии”, „Интервю”, или „Новини” и в страницата ни във Facebook – https://www.facebook.com/1kam1com, както и в групата ни във Facebook „1към1 идеи за дома, къщата, интериора, двора и градината“

Изпращат се също и като бюлетин. Бюлетинът достига до 3500 абоната.

При участие в месеца с един или повече ПР материали получавате бонус – рекламен банер за същия месец в www.1kam1.com , позиция по избор и в зависимост от това дали е свободна.

 Пакетна цена за 7 – 12  броя

ПР материал – статия , интервю, репортаж, новина – Цена 300 лв./бр. без ДДС

Материалите се публикуват в рубрика „Статии” или „Интервю”, или „Новини” и в страницата ни във FB – https://www.facebook.com/1kam1com, както и в групата ни във Facebook „1към1 идеи за дома, къщата, интериора, двора и градината“

Изпращат се също и като бюлетин.

При участие в месеца с един или повече ПР материали получавате бонус – рекламен банер за същия месец в www.1kam1.com , позиция по избор и в зависимост от това дали е свободна.

Бонусите (рекламните банери) се получават само и единствено, когато има публикувана статия в www.1kam1.com. В случай че няма ПР материал в един от всички избрани предварително месеци, то той няма бонус за съответния месец. Ако клиентът реши да използва ПР материалите си за по-кратък период от обявения, то той получава бонус – банер само за месеците, в които има публикации. Т.с има един или повече публикации в един месец, получава 1 банер – бонус.

 

Цените са без начислен ДДС

за контакт: АНИ ДАМЯНОВА  +359888985555, ani@1kam1.com