Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

ОФЕРТА ЗА РЕКЛАМНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ В 1KAM1.COM

20 години строителен портал www.1kam1.com е медия, отразяваща процесите в строителството, архитектурата и дизайна, инвестициите и бизнес климата. Насочена към представяне на своите партньори чрез ПР материали – статии, интервюта, новини, репортажи, анализи.

„Реклама“ произлиза от латинските „reclamo“, което означава „викам“ и „ad-vert-o“ – въртене, насочване. Сама по себе си е и убеждаваща маркетингова комуникация, публикувана в различни медии, чрез която се представят нелично стоки, услуги и идеи. Заплаща се от установен рекламодател. Другото е работа за нас 🙂

Целта на рекламата е създаване на имидж и предпочитания към съответен продукт, привличане на нови потребители, повишаване на лоялността на съществуващи потребители и стимулиране към по-активно използване на стока или услуга. Продажби!

Затова тази година, заради нашия юбилей, цените за публикация и реклама в www.1kam1.com ще са по-ниски.
advertising
social media

www.1kam1.com вярва, че правилно насоченото рекламно послание трябва да е основна цел, както на всеки клиент, така и на всяка уважаваща себе си медия. Затова решихме рекламното присъствие на нашите партньори и клиенти в сайта да бъде през текстове и линкове, споделяне на ПР-те в  интернет пространството, чрез нашите разработени социални мрежа във Facebook, Instagram, LinkedIn.

Остава, разбира се и възможността да се рекламира и със статичен или анимиран банер. Месечно www.1kam1.com има средно между 55 000 – 60 000  уникални посещения.

ПР материал – статия , интервю, репортаж, новина

Материалите се публикуват в рубрика „Статии”, „Интервю”, „Новини” или в страницата ни във Фейсбук, която се следва и харесва от над 13600 души.

Изпращат се също и като бюлетин. Бюлетинът достига до над 3500 абоната.

При участие в месеца с един или повече ПР материала клиентите ни получават бонус – рекламен банер за същия месец в www.1kam1.com , позиция по избор и в зависимост от това дали е свободна.

Цена – 300 лв./ бр. без ДДС
Пакетна цена за над 6 ПР материала – 250 лв. /бр. без ДДС

Бонусите (рекламните банери) се получават само, когато има публикувана статия в www.1kam1.com. В случай че няма ПР материал в един от всички избрани предварително месеци, то бонус за съответния месец няма. Ако клиентът реши да използва ПР материалите си за по-кратък период от обявения, то той получава бонус – банер само за месеците, в които има публикации.

Технически изисквания: Материалите се изпращат в редакцията в word файл, Times new roman 12, а снимките в JPG формат, висока резолюция.

Позиции
Описание банер
1 месец
А1, А2
Банер с размер 1300х 150 рх, ротация 100 % начална и всички вътрешни страници
Цена за 1 месец:
300лв. без ДДС
B1, B2, B3, B4, B5, B6
Банер с размер 400 х 250 рх, 100% ротация, начална и всички вътрешни страници
Цена за 1 месец:
200лв. без ДДС
C1, C2, C3, C4, C5, C6
Банер с размер 400х150 рх, 100 % ротация – начална и всички вътрешни страници
Цена за 1 месец:
150лв. без ДДС

Технически изисквания: банерите трябва да са файлове размер до 50 Kb и формат gif, jpeg, swf, png.
Бонуси: При участие с банер за 12 месеца – 3 ПР материала бонус в строителен портал

Топливо АД