Виж 1към1

1към1 излиза в лятна ваканция :)

Прочети още

Само за фенове от ново поколение

фенове

OverActive Media представиха проекта за новия, дългоочакван ивент център в Торонто – „само за фенове от ново поколение“. Футуристичната сграда за концерти и всякакъв тип събития ще бъде готова през 2025 г. Частната инвестиция е за близо 500 милиона долара.

Проект на световноизвестната дизайнерска фирма Populous, сградната композиция предлага емблематично архитектурно присъствие по крайбрежието на Торонто. Ивент залата със 7000 места ще бъде решена в театрален стил, ще има и хотелски комплекс. Това ще бъде и първият нов проект, реализиран в Торонто след BMO Field (най-големият стадион с трибуни в Канада) през 2007 г.

„Дизайнът на пространството не е замислен нито като спортна арена, нито като опера, а по-скоро е нова типология, която пресича двете – съвременно място за представяне. Театралната архитектура отразява сливането между старото и новото“, обяснява Джонатан Мали, старши директор и главен дизайнер на Populous. „Добре познатото ритмично повторение на исторически забележителности и новото, интегрирано в прогресивните форми на авангардния дизайн на 21-ви век. Този симбиотичен баланс осигурява единствена по рода си театрална архитектура, уникална за Торонто и света.“

 „Искахме да комбинираме първокласна програма за концерти и събития на живо с водещи световни технологии.“

Разположен в сърцето на историческото изложбено място, планът на съоръжението е стратегическо продължение на генералния план за региона. С площ от 4 декара, точно срещу Ontario Place, очакванията са да се превърне в епицентър на бъдещите срещи за спорт, музикални концерти и развлечения.

„Това е важна стъпка в еволюцията на OverActive Media. Изграждаме водеща световна компания за спортни събития и развлечения от 21-ви век, която да бъде предпочетеното място за ново поколение фенове, които мислят, избират и преживяват събитията, които посещават, по нов и различен начин“, каза Крис Овърхолт, президент и изпълнителен директор на OverActive.

Центърът планира да бъде домакин на над 200 събития годишно, водени предимно от първокласни музикални и развлекателни компании. Ще привлича и големи общоградски конгреси, корпоративни събития и лансиране на продукти и награди. Естествено ще има и пълен списък с esports-събития, тъй като самата OverActive Media е собственик на четири големи световни франчайзa за esports.

фенове

 Снимки: OverActive Media.

 

Вижте още:

Ярко розова арка и гигантска раковина ще бъдат зимни спирки в Торонто