САМСУНГ КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ – Решения за климатизация


Презентацията на Самсунг Климатични Системи бе открита от чаровната Христина Петрова, която представи кратка история на компанията и нейната продуктова гама, преди да се спре на сектора за климатизация. Акцент в презентацията бе вече познатата на BUILDINGSTYLE кръгла стилна касета, която може да бъде направена с най-различен дизайн, а веднага след нея ни бе припомнено за wind free технологията – подходяща за хора, които искат да усещат хладнина без да им духа струя вятър в гърба.

 

Самсунг Климатични Системи представиха още и нов за тях продукт термопомпи въздух-вода на фреон R32. Те предлагат мощно отопление с ниско ниво на шум, широк спектър на работа и контрол през wi-fi. Освен безспорните преимущества на тази технология, Самсунг Климатични Системи ни разказаха и за системите за екологично сертифициране на сгради. Получихме много полезна информация за различните видове сертифициране и какви изисквания трябва да бъдат покрити, за да може домът ни да получи такъв сертификат.

За финал на интересната презентация видяхме референтни обекти, изпълнени от Самсунг Климатични Системи, каквито са Ретро музеят във Варна, производственабаза„Язаки“–Димитровград, логистиченцентър„JYSK“, MANБългария и още много. Разгледайте любопитната презентация на Самсунг Климатични Системи, а ако това не ви е достатъчно, можете да видите и видео от самото представяне.