Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ – TYTAN PROFESSIONAL: Фасадна топлоизолационна система

Селена България, представени от управителя на компанията г-н Калоян Яковски, спряха вниманието на присъстващите по време на BUILDINGSTYLE 2019 върху фасадни топлоизолационни системи. Фокус в началото на презентацията бяха полиуретановите лепила, монтажни лепила, както и силиконови и акрилни уплътнители с марката TYTAN PROFESSIONAL.

Селена България разполагат с голямо разнообразие от продукти и това ясно пролича от тяхното представяне, в което разбрахме повече за характеристиките, спецификите и ползите от техните за покривни продукти, хидроизолации и др. Акцент в презентацията бяха топлоизолационните лепила, които притежават редица положителни качества пред стандартните строителни материали от тази категория като например възможност за по-лесен и бърз монтаж, повече гъвкавост при нужда от корекции и т.н..

Мазилките на TYTAN PROFESSIONAL бяха друга тема в презентацията на Селена България, а на техния щанд имаше възможност казаното да се види и нагледно.

Ако искате повече информация за богатата гама от продукти на Селена България, можете да видите кратко видео от представянето, или да си изтеглите презентацията.