Швейцарският почерк винаги личи – кухненски механизми за вграждане PEKA

КСХ – Хаджидимитров с нов шоурум


Днес ще ви отведем на място, на което не сме ви водели до сега – механизмите за чекмеджета. Когато аз си поръчвах кухня, признавам, не обърнах особено внимание на този детайл. Но все повече във времето, осъзнавах каква грешка съм допуснала:) Ако нямаш допир до тези неща обаче, няма как да познаваш нито марката, нито характеристиките, а и ако не ти го препоръчат…В ерата на Водолея обаче:),  комуникацията е водеща и без нея сме за никъде. Всъщност, никой от нас не се среща с хората, които предлагат този продукт, а с фирмите, които произвеждат кухни. Така производителите на мебели, се оказват основното ядро за популяризирането му сред обикновените потребители или така нареченият „краен клиент“. Е, сега ги търсим, за да им кажем какво предствлява PEKA и къде може да се намери.

Представяме ви фирма КСХ – Хаджидимитров ЕООД, които от близо година се радват на собствена сграда с голям склад и уютен шоурум.  Бях там няколко пъти и трудно си тръгнах, защото има това, което човек не знае, че му трябва,  докато не го види. Те са на българския пазар от почти двайсет години, предлагат обков за мебели и стъкло. Едно ново място, но с добре познатите принципи на работа с клиенти, с афинитет към представянето на актуални и качествени продукти, учтиво обслужване и с желание винаги да помогнат.

 

София, кв. Враждебна, ул. 3-та, № 4

Това, което правят те е да следят съвременните тенденции в обзавеждането, избирайки доставчици с качествени и атрактивни продукти. Един такъв е швейцарската фирма PEKA. През  1964 г Ернст Вебер стартира успешен малък бизнес с механизми за чекмеджета в Мосен на брега на езерото  Халвив. Постепенно той се разраства и в момента там работят около 130 служители. Разработват и произвеждат механизми, аксесоари и интелигентни интериорни решения за кухнята и мебелната индустрия. Най-големият асортимент е в механизмите за кухня, а бидейки кухнята сърцето на дома, то нейната душа са механизмите вградени в нея.

 

 

За всички продукти на PEKA  е характерно перфектната изработка и  функционалността.

Швейцарският  почерк личи от всяка линия и придава усещане едновременно за лукс и простота. Умело са съчетани удобство, практичност и стил. Техният начин на работа ги прави днес едни от водещите доставчици на пазара на изтеглящи механизми, плъзгащи системи и екологично проектирани системи за сортиране на отпадъци. Многобройните международни патенти са свидетелство и признание за техния професионализъм.

 

Голяма част от продуктите са представени в шоурума на фирма КСХ – Хаджидимитров ЕООД и може да се убедите сами в техните качества и предимства. Ако пък посетите www.obkov.com , само с няколко клика ще потопите в целия свят на обкова.

Не пропускайте да го направите! Те ви очакват!