Виж 1към1

5 отличителни признака на лошия лидер и какви рискове крие това?

Прочети още

Силвестър Сталоун: имение купува, имение продава

текст: Деница Митева

Срещу 35 млн. долара Силвестър Сталоун и Дженифър Фалавин се сдобиха с ново имение в Палм Бийч.

Така мега звездата Роки и съпругата му се присъединиха към нарастващата група от неприлично богати знаменитости, избрали да живеят в Южна Флорида. А когато говорим за неприлично богатите, не е за подминаване и факта с доста по-щадящата данъчна система в Палм Бийч, която привлича поне колкото и флоридското слънце.

Вижте как изглежда новият дом на семейство Сталоун:имение Силвестър Сталоунимение Сталоун

Снимка: Realtor.com

Просторната дневна предлага огромни френски прозорци от пода до тавана.

imenie

Снимка: Reator.com

имение Сталоун

Картина от Жан-Мишел Баския подчертава артистичната изтънченост към главната трапезария, в която има място за поне 14 души.

Снимка: Simon Berlyn

imenie Просторната кухня е с елегантни, висококачествени дизайнерски уреди и резбовани дървени шкафове, полирани до светлоотразяващ блясък.имение

Снимка: Simon Berlyn

Вторият етаж е определен за спалните и зоните за спорт, като фитнес залата. 

Снимка: Simon Berlyn

Снимка: Simon Berlyn

Снимка: Simon Berlyn

Допълнителната къща за гости има просторен хол с мокър бар и камина.

Снимка: Simon Berlyn

Според Palm Beach Daily News, Слай е закупил имота от Роналд и Синди Макмакин – собственици на Pan-Pacific Mechanical, които са платили 26,65 милиона долара за шикозното разпространение през септември 2018 г. Надценката от 10 милиона долара говори за стремглавото покачване цената на имотите на луксозния пазар в Южна Флорида.

Снимка: Simon Berlyn

Силвестър Сталоун официално продава и имението си в Бевърли Хилс за 110 млн. долара.

Екшън звездата е готов да се раздели с дългогодишния си дом в Лос Анджелис. Луксозното имение е обявено за продажба за 110 млн. долара, потвърждават от агенция Hilton & Hyland.

Ето как изглежда имението на екшън идола в Бевърли Хилс: 

Снимка: Realtor.com

Средиземноморски стил и 21 000 кв. метра за топ имота в Бевърли Парк с 8 cпaлни, 12 бaни, библиотеĸа, офис, ĸyxня и тpапезаpия.

imenie Сталоун

Снимка: Realtor.com

В общия парцел от 3 акра са разположени и просторна къща за гости с 2 спални, басейн, SPА центъp и рeдицa други удoбcтвa.

Снимка: Realtor.com

Личният почерк на актьора върху дома е неоспорим – с годините е превърнат в мини музей. Тук са разположени множество произведения на изкуството, филмови сувенири и скулптури, сред които и прословутата статуя на „Роки“, извисяваща се над огромния басейн.

Снимка: Realtor.com

Все още не е ясно дали и кои точно от колекционерските вещи на семейство Сталоун ще бъдат включени в продажбата на луксозното имение. Сигурно е обаче, че сдобивайки се с Бевърли имота, новият собственик ще се “сдобие” и със съседи като Дeнзъл Уoшингтън, Еди Мърфи, Джъcтин и Xeйли Бийбъp, Mapĸ Уoлбъpг.

Снимка: Realtor.com

 

Вижте още:

Българин купи имение за $35 млн. в Бевърли Хилс