Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Скрито бижу: GROHE Rapido SmartBox

GROHE

GROHE Rapido SmartBox е скритото бижу за вашата баня!

Едно тяло за вграждане може да бъде комбинирано с едноръкохваткови смесители, термостати или GROHE SmartControl – за още повече индивидуалност и пространство под душа.

GROHE Rapido SmartBox

Едни от най-важните неща при инсталацията са ефикасност и удобство.

Ето защо GROHE Rapido SmartBox е правилният избор – един продукт, който предлага неограничени възможности.

Тялото за вграждане разполага с три извода, за различни душ опции, и долно водоподаване, за по-удобна инсталация. Rapido SmartBox прави адаптерите на практика излишни. Връзките на тялото са с размер ½“, за да паснат на 90% от тръбите.

GROHE Rapido SmartBox

Перфектните резултати зависят и от най-малкия детайл. А грешките трудно се поправят след вече свършена работа. Не и с розетките на GROHE! Те дават възможността да бъдат регулирани до шест градуса след инсталацията – благодарение на отвори в основното тяло. Това позволява перфектното подравняване на розетката с плочките и фугите. Без пробиване и опасност от пропукване на плочките.

С дълбочина на инсталация само 75 mm, GROHE Rapido SmartBox е подходящ за всякакви стени, дори и тънки.

И позволява по-бърз и лесен монтаж в тухлени стени. Благодарение на месинговите изводи, които са лесно достъпни, тялото за вграждане може да се монтира с помощта на регулируем гаечен ключ или тръбен гаечен ключ, което позволява ефективна инсталация на място.

GROHE Rapido SmartBox

Подходящото позициониране на тръбите води до ефективна инсталация. GROHE Rapido SmartBox идва с долно водоподаване, позволявайки директна връзка с топлото и студено водоснабдяване. Това оставя 90-градусовите решения в миналото, защото няма нужда да заобикаляте, когато може да минете направо.

SmartBox осигурява изчистен дизайн, иновативни технологии и разнообразни възможности за употреба.

Създаването на красива душ зона може да бъде трудна задача, тъй като пространството често е ограничено. С инсталацията зад стена, технологията за вграждане на GROHE осигурява повече пространство под душа, без да прави компромис с функционалност или комфорт. Системата GROHE Rapido SmartBox предлага удобството на допълнителното пространство, благодарение на изключително тънките розетки, издадени само 43 mm.

Богата селекция от подходящи розетки и душове гарантират, че стилът, избран за банята, лесно ще бъде пренесен и в душ зоната. GROHE SmartControl за вграждане осигурява перфектен контрол и изключително тънък дизайн, за изчистен вид. Двуръкохватковите термостати на марката също са компактни и удобни, съчетавайки прецизна работа с минималистичен вид. А едноръкохватковите смесители са лесни за управление и позволяват контрол на до 3 функции.

Няма нужда да решавате какво външно тяло да използвате веднага. С Rapido SmartBox може да инсталирате тялото за вграждане сега и да изберете розетката по-късно.

Никога до сега едно тяло за вграждане на GROHE не е предлагало толкова много възможности и свобода!

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
GROHE Essence 19.04.2021

Кухненски смесители GROHE Essence

Нежна интерпретация на класическия начин на живот. За хората, които са фенове на изчистени, семпли, визуално привлекателни дизайни, GROHE Essence […]

Прочети още
29.01.2021

Нова серия ръчни душове от GROHE – Rainshower SmartActive

С най-новата иновативна технология на GROHE, вече може да се наслаждавате на повече усмивки:) под душа. Ръчните душове Rainshower SmartActive […]

Прочети още