Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

Срути се тераса на 14-я етаж, едва не уби жена

тераса

Стена на усвоена тераса на 14-я етаж се срути и едва не уби жена. Инцидентът, който се е случил вчера, е от саниран блок във варненския квартал „Владислав Варненчик“. За него първи алармираха съседи на жената, станали очевидци, в местната фейсбук група „Варна, квартал Владиславово“.

При инцидента е пострадала възрастна жена, живееща в жилището с усвоената тераса. Към момента е настанена в болница без опасност за живота. Няма данни и за други пострадали. Нанесени са само материални щети. Сателитната антена на съсед е счупена, има част от откъртена мазилка от фасадата, но нищо, което да се сравнява с човешкия живот.

По думите на кмета на „Владиславово“ Николай Костадинов, който е сред първите, отзовали се на мястото на инцидента със срутената тераса, е вероятно да става дума за взрив на газова бутилка или подобно. Няма свидетели, които да са чули силен взрив обаче.

От своя страна, във връзка с възможни догадки за причините за срутването на жилищния балкон, от полицията обясниха, че към няма данни за взрив и последващ пожар. Все още не са ясни причините. Тепърва разследващите ще ги изясняват, както и при какви конкретни обстоятелства се е стигнало до инцидента.

снимка: Валерия Иванова (Варна, квартал Владиславово – facebook)

Вижте още: