Виж 1към1

Цветни нюанси на BUILDINSGTYLE 2023: с Recolorezzo и CoDesign

Прочети още

Стартира първата у нас платформа за изложения в онлайн среда: „Експо в телефона“

“Експо в телефона” е иновативна форма за тематични изложения, без аналог в България, която предлага уникална възможност на бизнеса да представи своите продукти и услуги по нов начин – в онлайн среда.

Предимствата, които осигурява, са лесен онлайн достъп на клиентите до продукти и услуги чрез смартфона, сигурна среда по време на пандеми. И на на последно място – улеснен контакт между клиенти и изложители чрез съвременните канали за комуникация.

Първото изложение, което ще се проведе в „Експо в телефона“ е на тема „Интериорен дизайн“ и започва на 25 септември 2021 г.

Изложенията, част от програмата на „Експо в телефона“ ще бъдат ежемесечни. Ще предлагат продукти и услуги по браншове, с директен достъп на потребителите чрез мобилните им телефони. Следващите тематични изложения, планирани за „Експо в телефона“ са на тема „Недвижими имоти и строителство“ и „Финанси и застраховане“.

„Експо в телефона“ се реализира в мобилна апликация STAR PHONE, която е налична за всеки телефон с операционната система на iPhone и Android и напълно безплатна за крайните потребители.

Приложението има лесен за навигиране дизайн и удобна среда на работа – потребителите лесно и бързо могат да открият и разгледат изложените продукти и услуги, към които имат интерес. Апликация разполага със зона за изложители по селектирани браншове, зона на спонсори, рекламни полета, зона за контакти, локации и навигация до тях, чат-функция и информация.

Експо в телефона – Бизнесът, представен в онлайн среда!

За изложителите цените: 10 пъти по-ниски цени в сравнение с участието на :традиционни, физически: изложения.

Приложението предоставя възможности за директна двупосочна комуникация на изложителите с крайните потребители чрез глас; чат; навигация; панел за резервации; възможност за предоставяне на ваучери за промоции и отстъпки; локации на офиси и магазини и навигация към тях; обмяна на информация; мобилен уебсайт и много други функционалности.

„Цената за участие в изложенията на „Експо в телефона“ е средно 10 пъти по-малка от цената за такова на „физическо“ изложение (на база директните и индиректни разходи) при минимум 10 пъти по-голям трафик и посещаемост“, обясниха за 1към1 от екипа на „Експо в телефона“. Предвидени са и отстъпки в размер на 50% от годишния абонамент, в случай, че изложителите искат да използва функционалностите целогодишно.

Цени за участие в изложенията на „Експо в телефона“:

Ранно записване (до 30 дни преди изложение) – 290 лв.

Стандартна цена – 390 лв.

9 и по-малко дни до изложението – 490лв

Годишните такси, на които получавате 50% отстъпка варират от 180лв до 420лв в зависимост от набора функционалности.

„Експо в телефона“ се организира от Българско-търговско промишлена палата, One Smart Start и Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) . Официален медиен партньор – 1към1.

Мобилното приложение можете да изтеглите от тук:
експо

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
11.06.2021

BUILDINGSTYLE 2021 – Комплекс Старосел 23-26 ноември

Започна подготовката за архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE 2021, който се надяваме да проведем във Винен и СПА комплекс Старосел от 23 […]

Прочети още
офис 06.07.2021

Дизайн на офис, вдъхновен от децата и играта :)

Офис, който носи духа на детството. Пази „цветовете“ на мечтите. И вдъхновява големите да се усмихват повече – така както […]

Прочети още