Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Стинг се сдоби с апартамент, в който има IMAX кино

Новият апартамент на Стинг и Труди Стайлър се намира на висок етаж в луксозна сграда от парка High Line в Ню Йорк. Той представлява зашеметяващ дизайн с нотка на футуристичен стил. Сградата, построена от покойната Заха Хадид, разполага с частен кино салон с технология Imax, скуош зала, 24-часов бар и може би най-завладяващия апартамент с удобства като дъждовни душове, басейн, сауна и парна баня.

Сградата дори предлага на своите обитатели роботизирано паркиране на автомобили. Двойката продаде техния предишен мезонет, намиращ се непосредствено над Сентръл Парк, за сумата от 50 млн. долара, с които средства се нанесе във футуристичния апартаментен комплекс. Въпреки че не е ясно каква е цената на на настоящето им жилище, наемите на StreetEasy варират между $ 15,750 на месец за апартамент с две спални и две бани и $ 26,000 на месец заапартамент с три спални и три бани.


Певецът и съпругата му имат няколко други недвижими имоти, включително историческа градска къща в Лондон (построена около 1700 г.), плажната къща на остров Малибу, която е отдадена под наем за 200 000 долара миналото лято и огромен имот в Тоскана.

Източник: AD