Виж 1към1

Пасив Хауз Шоп влизат в предложенията за номинации в четири категории

Прочети още

Технопанел и Etex ще представят най-новите си продукти на BUILDINGSTYLE 2023

Можем да се похвалим, че интересът към 20-ото юбилейно издание на форума BUILDINGSTYLE е все така голям, а програмата, по която работим, обещаваме да надхвърли очакванията ви. 🙂 Днес ви представяме още две водещи в сектора компании, които избраха да се присъединят към форума и през 2023-а година, а именно – ETEX Building Performance и ТЕХНОПАНЕЛ. Те ще представят ефективни, икономични и надеждни решения за строителството.

ТЕХНОПАНЕЛ

В стремежа си да покрие в голяма степен нуждите на своите клиенти, ТЕХНОПАНЕЛ разработва, произвежда и предлага покривни, фасадни и стенни системи от сандвич панели с изолационни сърцевини от твърда полиуретанова пяна (PUR), полиизоциануратна твърда пяна (PIR) или минерална вата (MW) и завършващи слоеве от поцинкована ламарина, защитена с полиестерно покритие.

Използвайки най-новите технологии и натрупания през годините опит, повече от десетилетие екипът на фирмата, част от БС Група Компании, предлага професионално и отговорно консултиране и подкрепа по време на всички етапи от изграждането на един обект със сандвич панели.

Системите с високо ниво на пожароустойчивост на Технопанел са използвани при изграждането на Експериментариума в София Тех Парк.
ETEX BUILDING PERFORMANCE

Индустриалната група ETEX Building Performance с централа в Брюксел е световен лидер в доставките на системи и решения за строителството. В България групата е представена със своя бранд за сухо строителство – SINIAT, както и с бранда PROMAT – решения за пасивна пожарозащита.

За реализирането на проекта Isaac Newton Academy са използвани екологични и ефективни решения от SINIAT.

Портфолиото на SINIAT включва пълна гама от материали за създаване на прегради, тавани, стенни облицовки и външни системи за облицовка за малки и големи проекти. А това на Promat включва устойчиви решения в областта на пасивната противопожарна защита и високоефективната изолация за строителния сектор, чрез които може да се постигне оптимизация ефективността на процесите и минимизиране загубата на пространство и енергия.

20-ото издание на строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE ще се проведе от 21-ви до 24-ти ноември в СПА Комплекс Старосел. При интерес за участие във форума с презентация и/или щанд, свържете се с Ани Дамянова на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com.

06.12.2022

Под знака на успеха: Незабравим BUILDINGSTYLE 2022 с грандиозно парти за „20 години 1към1“ /част 1/

снимки:M. S. V photographers Тотален фурор на 19-ото издание на архитектурно-строителния форум: смях и сълзи, много подаръци и изненади – […]

Прочети още
BUILDINGSTYLE 30.11.2021

Магията BUILDINGSTYLE се случи за пореден път: Състоя се 18-то издание на най-големия архитектурно-строителен форум у нас

снимки:M. S. V photographers Още една страница от историята на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE е отгърната. При това не коя да […]

Прочети още
Топливо АД