Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

Цветни нюанси на BUILDINSGTYLE 2023: с Recolorezzo и CoDesign

Вече 20 години BUILDINSGTYLE е единственият форум, който съумява да събере на едно място представители на строителния сектор, архитектурата, интериорния и екстериорен дизайн. За поредна година, за да ни запознаят с „цветната страна на нещата“, към семейството на форума се присъединяват и Recolorezzo и CoDesign. Компаниите ще ни представят тенденциите в областта на декоративните бои и мазилки и ще ни предложат разнообразни комплексни решения за интериора и екстериора.

RECOLOREZZO

Recolorezzo е новият бранд за декоративни бои и мазилки, произведени в Италия. Освен това с продуктите на марката всеки клиент има възможността сам да бъде артист и да импровизира, смесвайки различните цветове, текстури и начини на полагане. 

Основател на Recolorezzo е българката Елена Атанасова, която има над 20-годишен опит в търговията и с всички услуги, свързани с интериорните решения и довършителни дейности. След толкова години, прекарани в областта на интериорния дизайн, Ели успява да обедини знания и опит, за да създаде линията за деко-арт на Реколорецо, водена от три основни принципа: лесна апликация, високо качество и достъпност. Брандът се отличава с това, че позволява да се правят комбинации на различните видове мазилки от групата. Така се отварят възможности пред всеки, който използва боите и мазилките на Recolorezzo, да бъде креативен и да се забавлява, докато преобразява помещенията си.

CODESIGN

CoDesign e компания с дългогодишно присъствие на българския пазар – директен вносител на висок клас материали за интериора и екстериора. В каталога на фирмата присъстват продукти като бои и мазилки, стенни облицовки, дизайнерски мебели, интериорни врати, осветителни тела, подови настилки и много други. А сред услугите им са комплексни решения за интериор и екстериор, реализация на цялостни или отделни проекти.

Освен това от CoDesign проектират и ремонтират жилища, заведения, хотели, офиси и промишлени сгради.

BUILDINGSTYLЕ 2023

По традиция форумът ще се проведе в края на месец ноември – 21-ви до 24-ти вкл. в СПА Комплекс Старосел.

Желаещите да се включат във форума като участник с презентация, щанд или като гост, могат да се свържат с Ани Дамянова за повече информация на тел.: 0888 98 55 55 или чрез е-mail: ani@1kam1.com.

10.03.2023

20-то юбилейно издание на форум BUILDINGSTYLE

Подготовката на 20-то издание на форум BUILDINGSTYLE започна. Датите тази година са 21-24 ноември, а мястото вече ни е добре […]

Прочети още
22.12.2022

СНИМКИТЕ от BUILDINGSTYLE 2022 са тук! :)

19-ото издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2022 беше повече от успешно, повече от интересно и повече от полезно. Беше емоционално […]

Прочети още
Топливо АД