Цветно бягство у дома: идея за стените


цветно бягство

Цветно бягство у дома?! Да, мисията е възможна!

Втори ден от поредния локдаун, една година след обявяването на първите ограничителни мерки заради Covid-19… Не знаем за вас, но ние все по-усилено започваме да обмисляме идеи как бихме могли да разнообразим интериора, без това да е свързано със сериозни инвестиции от бюджета. И открихме!

Представяме ви супер свежа, много цветна и креативна идея, с която можете да промените изцяло облика на дома. За това своеобразно цветно бягство от неприятните новини за епидемии и финансови кризи, ще са ви необходими бои, четки и… въображение!

Именно с много въображение и интериорни бои дизайнерът Даниел Нагел (Danielle Nagel) от Dazey Den успява да преобрази изцяло интериора на апартамента на млада двойка.

Когато собственичката Лена разбира, че е бременна, двамата със съпруга й решават да преобразят интериора на всекидневната в цветно и изразително пространството. Свежо място, в което да посрещнат първородната си дъщеричка.

Доверявайки се изцяло на професионализма на Даниел, семейството оставя всичко в нейните ръце. А тя само с помощта на интериорни бои постига именно тази трансформация, за която семейството си е мечтало.

цветно

Тук е важно да уточним, че не са правени други промени по интериора. За да постигне идеалната обща арт-деко картина на дома, Даниел Нагел съобразява изцяло стенните нюанси със съществуващото обзавеждане.

Идеята с огледалото – стара, но златна. Отразява играта на цветовете и подсилва ефекта на цялостната визия.

Златните акценти, които откриваме в отблясъците на стените или като отделни декоративни елементи, също не са случайни. Решението им да присъстват в обновения интериор кореспондира с красивия марокански килим.

цветно бягство
Снимки: Danielle Nagel, Dazey Den

Е, готови ли сте да хванете четките, за да преобразите дома в цветно и уютно местенце???


Вижте още: