Виж 1към1

Снимките от BUILDINGSTYLE 2023

Прочети още

Тюлипс и Порше София Запад се присъединяват към BUILDINGSTYLE 2023

BUILDINGSTYLE е единственият архитектурно-строителен форум у нас, който в продължение на две десетилетия предлага ефективна нетуъркинг платформа за професионалисти от архитектурния сектор и свързаните с него бизнеси. Фокус в програмата и на тазгодишното издание ще бъдат предизвикателствата и новите възможности в бранша, в т.ч. и високите постижения в областта на системите за климатизация, но и на пътя. За целта ще се доверим на опита на експертите от Тюлипс и Порше София Запад, които и тази година избраха да участват във форума.

ТЮЛИПС

Тюлипс ООД – oфициален дистрибутор и вносител на DAIKIN техника за България, е модерна инженерингова компания за климатизация и отопление, специализирана в цялостните решения за климатизиране както на еднофамилни и многофамилни жилища и хотели, така и на многофункционални и индустриални сгради. А благодарение на стратегческите си партньори DIMPLEX – Германия и SONNENKRAFT – Австрия успява да затвори напълно кръга за осигуряване на всички възможности за отопление, охлаждане и топла вода чрез възобновяеми енергийни източници от най-високо качество и ефективност.

Към момента Тюлипс има реализирани над 600 системи Daikin Altherma в България и множество инсталации със сплит системи, Daikin VRV и Sky air, както и инсталации за отопление с газови и пелетни котли.

ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД

Като официален дилър и сервиз на Audi и Audi Sport за България от Порше София Запад разбират в детайли значението на думите „премиум мобилност на бъдещето“.

И тази година от компанията ще ни запознаят с настоящите и бъдещи модели, технологии и услуги от марката. Ще ни разкрият последните постижения по отношение на енергийна ефективност, естетика в интериора и екстериора, прогресивен дизайн и високи технологии на премиум автомобилите. Разбира се ще организират и ексклузивен тест драйв за участниците във форума с най-новите автомобили от флотата на AUDI.

Участниците, потвърдили присъствието си на 20-ото юбилейно издание на BUILDINGSTYLE, съвсем не се изчерпват до тук. Кои са другите, предстои да разберете. 🙂

Напомняме, че вариантите за участие на форума са два – с презентация и/или с щанд. А с предимство за получаване на оферта и потвърждаване са фирмите, участвали в миналогодишното издание на форума. Припомняме и едно от водещите предимства на форума – че конкуренция в темите на презентиращите фирми няма.

При интерес за участие във форума с презентация и/или щанд, свържете се с Ани Дамянова на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
06.12.2022

Под знака на успеха: Незабравим BUILDINGSTYLE 2022 с грандиозно парти за „20 години 1към1“ /част 1/

снимки:M. S. V photographers Тотален фурор на 19-ото издание на архитектурно-строителния форум: смях и сълзи, много подаръци и изненади – […]

Прочети още
09.12.2022

BUILDINGSTYLE дава крила: Какво още се случи на форума през 2022 г.?

снимки: M. S. V photographers BUILDINGSTYLE дава крила! Как иначе да си обясним факта, че макар паметното парти за рождения […]

Прочети още