ТЮЛИПС – Модерни методи за достигане на максимален топлинен комфорт


Тюлипс, представени от инж. Иван Шишков, отново зарадваха публиката на BUILDINGSTYLE с много полезна и информационна презентация. Презентацията на компанията бе продължение на миналогодишната, когато инж. Шишков разказа как се достига максимален топлинен комфорт в частни домове. За разлика от тогава, тази година акцентът бе поставен върху отопляването и поддържането на микроклимат на обществени сгради като хотели, офиси, търговски обекти и т.н.

Презентацията започна с кратко представяне на Тюлипс като компания, както и на партньорите, с които работят те. По-натам видяхме няколко доста любопитни обекта, които са били изпълнени от Тюлипс през миналата година, а инж. Шишков разказа за предизвикателствата, с които се е сблъскал там. Професионалното представяне ни запозна и с какви различни методи и начини на отопление има за обществени сгради – техните ползи и минуси. Много детайлно внимание бе обърнато и на навлизането на фреон R-32, който се счита за безопасен за озоновия слой и предоставящ по-добър режим на охлаждане.

Инж. Шишков представи и новият за Европа продукт Daikin VRV – R32, а накрая научихме повече за соларната технология на Sonenkraft. Ако искате да видите повече от представянето на Тюлипс можете да го направите в кратко видео и във файла с презентацията.