Уникалните продукти Art d’Аrnould вече в България


Legrand България представи пред архитекти, дизайнери и медии ювелирно изработените продукти Art d’Аrnould. Марката Arnould се предлага само в три европейски държави – Франция, Белгия, сега и в България.

Почти половин век Arnould е законодател на висшата мода в електрическото оборудване. Изделията съчетават в себе си елементи на истински произведения на изкуството и нови технологии.

Посланието, което прозвуча, е „Изкуството да бъдеш уникален“ – Arnould превръща електрическото оборудване в арт визия и усещане за висок клас интериорен дизайн. Изделията на марката изглеждат сякаш не са докосвани от човешка ръка, но всъщност се изработват ръчно от майстори. Произвеждат се единствено по поръчка, за да предоставят на архитектите и дизайнерите уникалния шанс да впишат електро оборудването в стила на интериора и архитектурата на сградата.

Фредерик Гонтран, Area sales manager Art D’Arnould представи четирите серии на марката: Mémoire – класически форми, Epure – чисти линии, Fusion – смесване на тенденции и стилове, Retro – тайнствеността на миналия век.

Присъстващите имаха възможността да се докоснат до уникални мостри, създавани за Краля на Саудитска Арабия, Президентския дворец в Абу Даби и петзвездни хотели в Европа.

Ключовете и контактите Arnould се изработват от естествени материали като суров месинг, сив гранит, драскана и релефна стомана. Могат да бъдат гравирани или по стандартния начин или с допълнително изработени обемни елементи, които се монтират към рамките по специфична технология. Цветовете са сребристо, златисто, гранит, бронз, ръжда, бяло, черно.

Уникалността на изделията Arnould е във всички посоки – материали, които никой друг не използва за този вид оборудване, специфична обработка на повърхностите, вкл. кръгообразно издраскване, декоративен завършек – по желание на клиента, цвят.

Представянето на Arnould се състоя в шоурума на Топ Груп, където аудиторията на живо видя съчетанието на мостри Arnould от различните серии и цветове с висок клас облицовки за стени и под.

На ход са дизайнерите и архитектите.