Уют и свежест в скандинавски стил


Привлекателен скандинавски апартамент се намира в сърцето на Гьотеборг, Швеция, на третия етаж на старинна сграда. Голяма част от оригиналното очарование от края на века се е запазило под формата на високи тавани, дървени подови настилки, профилирани корнизи и чугунени радиатори. Сигурни сме, че ще се възползвате максимално от красотата на това жилище и ще сътворите собствен дизайн 🙂

Коридорът, който ви посреща докато влизате в този тристаен апартамент изглежда удобно голям благодарение на белите му стени и светлите теракотни подове. Докато се придвижвате навътре, ще откриете прекрасната всекидневна с изход към балкон заемащ централно място.

Оформлението на кухнята и трапезарията е оптимално за тези, които обичат да канят приятели за вечеря. От малката тераса гостите могат да се насладят на чаша вино на слънце, преди да продължат вечерта в един от ресторантите в центъра.

В далечния край на апартамента, тихо разположен до двора, е основната спалня. Атмосферата тук е спокойна и спокойна. Стаята е голяма и може лесно да се побере в двойно легло, четене и малък бюро. Вдясно от коридора има втора спалня, която също гледа към двора.

В далечния край на апартамента, тихо разположена до двора, е основната спалня. Атмосферата тук е спокойна. Стаята е голяма и може лесно да се побере двойно легло, кът за четене и малко бюро. Вдясно от коридора има втора спалня, която също гледа към двора.

Източнник: Inhabitat.com