Виж 1към1

Ефирна кула с 99 плаващи острова е новата атракция в Южен Китай

Прочети още

В Разград ремонтират основни улици. Търсят изпълнител

Разград

В Разград предстои ремонт на основни улици, паркинги и междублокови пространства. Ремонтните дейности са част от инвестиционната програма на общината и са заложени в тазгодишния бюджет, а прогнозната им стойност е за над 600 хиляди лева.

За планираните ремонти общината обяви и обществена поръчка. Тя е за основен ремонт на две улици, текущи ремонти на други два участъка, ремонт на паркинги и междублокови пространства, както и за изграждане на алеи в Гробищния парк.

Желаещите да кандидастват по обявената поръчка могат да подават своите оферти до 25 юни 2021, като предложенията ще бъдат отворени на 28 юни.

Преди дни бяха отворени офертите по друга обществена поръчка на стойност над 1,5 милиона лева без ДДС. Тя също беше за подобряване на пътната инфраструктура в Разград. По нея е кандидаствала само една фирма обаче – „Строймонтаж“, информираха от местната администрация. Предстои следващия етап от процедурата – отваряне на ценовата оферта. Прогнозната стойност на поръчката е 1 583 333,33 лв. без ДДС.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
поръчка за 03.06.2021

АПИ откри поръчка за 2,7 млн. лева за проектиране на два ремонта

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) откри обществена поръчка за проектиране при ремонта на Ришкия проход и на 40 км от път […]

Прочети още
банята 09.06.2021

С близо 8 млн. лева – ще ремонтират ли този път банята в Овча купел?

Да ремонтират банята в „Овча Купел“ с близо 8 милиона лева е решението на Комисията по финанси към Столичния общински […]

Прочети още