В София откриват първия хотел MGallery


Хотелската верига Accor Group ще открие своя първи хотел под бранда MGallery в София, съобщиха от компанията.

Тя е подписала договор за франчайз със собственика на хотел Мезон София – Грийнвил. След ребрандинг той ще посрещне своите гости през 2021 г. под марката MGallery.

Решението на Accor да си партнира с Грийнвил България и да добави нов хотел към мрежата си в страната, състоящата се от Novotel София и ibis София, е провокирано от убеждението на двете компании, че София ще продължи да се развива като туристическа дестинация и ще бъде все по-предпочитана както за бизнес пътувания, така и за ваканционни.

Съществуващият хотел Мезон София ще претърпи разширение и цялостен ремонт, в резултат на които броят на стаите ще се увеличи от 77 на 96. След освежаването той ще предлага и модерни СПА и уелнес зони, включително басейн, както и обновено пространство за срещи и събития.

 

„Хотел Мезон София със своето местоположение и бутикова архитектура перфектно се вписва във философията на марката MGallery. Заедно ще предложим висококачествено и уникално изживяване за посетителите на София. Бъдещият хотел MGallery е част от стратегията ни да обогатим възможностите за настаняване в столицата на България и да предлагаме на нейните посетители все по-богат избор между хотели от нашите световни брандове“, каза Каталина Тома, директор „Развитие“ в Accor.

Колекцията MGallery включва бутикови хотели, всеки със собствен оригинален дизайн. Всеки от тях предоставя изключително изживяване, вдъхновено от същността на квартала, в който се намира.

В момента марката MGallery присъства в повече от 100 дестинации по целия свят.