Виж 1към1

Това е най-скъпият пентхаус в Америка – искат му космическите $250 милиона

Прочети още

Важно: До 15 октомври можете да предлагате пътища за ремонт

ремонт

До 15 октомври можете да направите предложения към АПИ кои пътища да бъдат включени в инвестиционната програма на Агенцията за 2023 г. Предложенията могат да бъдат както текущ, така и за основен ремонт на участъци от републиканската пътна мрежа – автомагистрали и пътища първи, втори и трети клас.

Всеки гражданин може да изпращате предложения и сигнали, включително снимки и видеоматериали.

Това става чрез формата за подаване на предложения за пътища с необходимост от ремонтни дейности, на имейл адрес: signali@api.bg. Формата е публикувана на интернет страницата на АПИ, в рубриката „Предложения и сигнали“ – формуляр. 

В момента АПИ разработва процедура за приоритизиране на дейностите, изпълнявани по републиканската пътна мрежа със средства от държавния бюджет. Целта е да се подобри процесът по планиране на дейностите за проектиране, строителство и поддържане на пътната мрежа за всяка календарна година. Това уточняват от АПИ.  

Целта е Агенцията да получи обратна връзка от гражданите за неотложните според тях ремонти. Предложенията ще бъдат разгледани от постоянно действаща комисия. След това тя ще приоритизира окончателните списъци с пътищата за ремонт през 2023 г. 

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
21.09.2022

Hyatt навлиза експанзивно България – с 5 нови хотела

България е третата европейска страна, в която американската компания навлиза с ребрандирането на 5 хотела, управлявани от фирмата на Васил […]

Прочети още
завои Провадия 19.09.2022

Колко ще струва идейният проект за изправянето на Присовските завои?

Още един дългоочакван проект – за ремонт на опасните Присовски завои край Велико Търново, прави малка крачка напред към реализацията […]

Прочети още