Виж 1към1

Стъклен ресторант в Драма (Гърция) е отличникът на прогресивната архитектура

Прочети още

ВЕЛУКС БЪЛГАРИЯ – „По-добро жизнено пространство с покривни прозорци VELUX”

Архитект Надежда Соколова бе приела отговорната задача да представи „Велукс България“ на тазгодишния BUILDINGSTYLE. Архитект Соколова бе много изчерпателна започвайки с историята на компанията, какво означава нейното име, което се превърна във въпрос към публиката и представяне на екипа в България.

По техническата част за покривните прозорци VELUX разбрахме, че вече можем да си поръчваме и нов модел троен стъклопакет в серия СТАНДАРТ+. Най-интересно бе разберем за различните комбинации от покривни прозорци, които предлага фирмата и те наистина не са малко, нито стандартни по дизайн.

До Ани от ляво на дясно – Калоян Илиев, Благой Стоянов – VAS про, Владимир Владимиров от Велукс България и Георги Иванов от VJF, в чест на 15 -годишния юбилей на BUILDINGSTYLE. подариха на Ани вечеря за двама в ресторанта на Андре Токев.

Едното от предложенията бе комбинация с вертикални прозорци VFE, покривен прозорец и балкон в едно – Velkux Cabrio , както и система за покривна тераса. За да видите всички тайни, които ни сподели архитект Соколова можете да си изтеглите нейната презентация ТУК

Кратко видео от презентацията