Вертикално построен дом пести място

Структурата на особената сграда се състои от пет нива


Завършен е дизайнът и строежът на House 304 – изобретателен вертикален дом, който се намира във Виетнам. Предната фасада на сградата е свързана с отворена улица и може да се похвали с кула, която е тясна 3 метра, но висока почти 12 метра.

„ В тази къща, искаме да провокираме истинско житейско преживяване за младо семейство, живеещо в типична градска виетнамска къща. Контекстът на дизайна постави предизвикателството да създадем небрежно, добре проветрено и добре осветено пространство в много ограничено място“, обясняват архитектите от Kientruc O.

Структурата на особената сграда се състои от пет нива, които са свързани чрез елегантно бяло стълбище. На най-долния етаж е холът, столовата и кухнята, в които се влиза от главния вход. Две спални пък заемат втория и третия етаж, а на последните нива се намира офис и баня.

„House 304 е комбинация от проста пространствена функционалност, модерни материали и строителна методология. Тя е истинска репрезентация, показваща живота на младо виетнамско семейство, което е честно и автентично“, казват още дизайнерите.

architecture-modern-home3

modern-home-23

modern-home-32

modern-home-44

modern-home-53

modern-home-74

modern-home-84

modern-home-94

modern-home-103
modern-home-123

modern-home-134

modern-home-144

modern-home-154

modern-home-163

modern-home-165

modern-home-172

modern-home-182

modern-home-192

modern-home-201