Виж 1към1

„Дървото на здравето“ – една история за добротворство от Бургас

Прочети още

Вила в Ибиза спечели сърцата на хората с архитектура

В търсенето си да ви показваме нови и интересни неща, попаднахме на този изключително интересен проект, който се оказа е спечелил ред награди миналата година. Тази нестандартна къща е завършена 2019 г. в град Ибиза и се простира на 300 кв.м.

„Дизайнът на къщата е вдъхновен от стров Лансароте на Канарските острови. Вдъхновени от извънземните пейзажи на този остров в комбинация с ярките цветове на природата на остров Ибиза, успяхме да създадем лек футуристичен интериор. Заоблените форми и ярките елементи ни отвеждат в бъдещето, където човекът и природата съжителстват  хармонично.“, споделя Димитри Реутов, който е един от архитектите участвали в проекта.

„Кухненската част елегантно повтаря идеята със заоблени форми и ярки акценти. С помощта на много прозорци имението се изпълва с естествена светлина и ни напомня природата и нейната красота. В интериора няма дърво като материал, защото по този начин ние съхраняваме природата и интегрираме архитектурата в естествената среда, без да я нарушаваме.“, допълва още той.