Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

XЕLLA БЪЛГАРИЯ – Бъдещето на традицията. Качествата на YTONG

XЕLLA БЪЛГАРИЯ нямаха презентация, а цял;а лаборатория за експерименти. Инж. Бойко Пенев и неговите колеги не искаха вниманието на присъстващите да е приковано в един екран, а искаха да покажат невероятните качества на Multipor на живо. Затова екипът се бе подготвил предварително с необходимата апаратура. Основната цел бе да се докажат качествата на Multipor при нагряване и намокряне, сравнено с други видове продукти в този сегмент. За целта инж. Пенев имаше нужда и от помощта на публиката.

През цялото време на своето представяне, колективът на Xella България изпълняваше стриктно екпериментите, използвайки лабораторно оборудване и похвати. Първо, панел Multipor бе нагрят в печка, за да се покажат неговите изолационни свойства, както и негоримост при пожар. В друг експеримент, проследихме как реагира продуктът на намокряне. Той бе поставен във ваничка с вода заедно с други панели и тухли като преди това бяха премерени на тегло до милиграм. Целта бе да се види и изчисли колко точно вода ще пропусне всеки един панел и тухла.

Разбира се, резултатите от експериментите очаквано показаха, че Multipor е поел най-малко вода от всички останали продукти, а експериментът с печката потвърди неговите негорими и изолационни качества. Вижте презентацията на Xella България в кратко видео .