Замъкът в Равадиново с нова номинация в елитен конкурс

Замъкът "Влюбен във вятъра" отново ще се конкурира за най-престижно отличие


Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново получи заслужена  номинация от годишните награди за индустрията във високия клас – V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България.

Замъкът е уникален частен проект, създаден като туристически атракцион, място за разходка, забавление и отмора. Изграден е изцяло в приказен стил и привлича многобройни туристи от страната и чужбина със завлядяващ архитектурен стил, красив парк с езеро, художествени галерии, винарна, параклис,  зона за игри и конна база.

С всяка изминала година Замъкът се превръща от туристически обект от Регионално през Национално значение до  световноизвестна атракция.

UFO_4284

Участието на Замъка в силния международен конкурс в Италия A’Design Awards донесе заслужената първа и втора награда в конкуренция с 18 000 проекта. А със спечелените златен и сребърен  приз  рейтингът на България от 85 място в момента е на 33-то. Тази награда е признание както за архитекта и дизайнера Георги Тумпалов и за целия му екип, така и за усилията на целия туристически бранш в региона и в България. Благодарение на постигнатите резултати и на високия рейтинг последваха покани за участие в международни форуми в САЩ и в Сингапур.

Замъкът е включен във веригата за Световни конферентни центрове. До края на 2016 г. предстои да вземе участия в изложения в Италия, Ватикана, Испания, Холандия и Китай.

От юни 2016 г. Замъкът в Равадиново е основен партньор, организатор и домакин на Международен Център „Бизнес и Управление на Човешките Ресурси“ с планирани и подготвени по 4 международни мероприятия всяка година.

През 2016 г. спечелилите наградите за лайфстайл индустрията ще бъдат избрани в следните категории: НАЦИОНАЛНА МАРКА, МЕЖДУНАРОДНА МАРКА, ЛУКСОЗНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЛУКСОЗЕН РЕСТОРАНТ, ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН БУТИКОВ ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН GOLF CLUB, Луксозен интериор DESIGN STUDIO, ЛУКСОЗЕН УЕЛНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН ФИТНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН SPA САЛОН, ЛУКСОЗЕН BEAUTY САЛОН, Esthetic CLINIC, МОДЕН ДИЗАЙНЕР, ЛУКСОЗЕН БУТИК – мъжка/дамска мода, ЛУКСОЗЕН SWIM & WEAR БУТИК, ЛУКСОЗНИ БИЖУТА & АКСЕСОАРИ, ЧАСТНО БАНКИРАНЕ, ОТКРИТИЕ НА ГОДИНАТА, СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, NIGHT CLUB,  YACHTING, КАЗИНО, КЕТЪРИНГ УСЛУГИ и други.

Церемонията ще продължи инициативата на организаторите за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: „Искам да остана да уча и да работя в България!“.