Виж 1към1

Фирма ROREX предложена за номинация в категория „Дебют“

Прочети още

Започна подготовката на BUILDINGSTYLE 2024    

Скъпи птиятели,

Обичам с тази форма на писмо да се обръщам към вас!😊 Усещам ви по-близки и мога да споделям, а не просто да пиша. Преди седмица започна организацията на архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE и вече имаме потвърдили фирми като участници в 21-то издание на форума.  

Ксела България, Призма Лайтинг, КСХ- Хаджидимитров, Тюлипс, Легранд България, ЙАФ България, Fundermax, Ролпалст, Рейнарс Алуминиум България, Нова Колор, Джи Ти Ти, Етекс Груп, Хьорман България, Ховал.

 И тази година наш домакин ще бъде СПА комплекс Старосел, а датите са 26 – 29 ноември 2024 г. Безкрайни благодарности на целия екип на Старосел, но не мога да не изкажа специалните си адмирации към Виделин Писков и Анастасия Маринова, които толкова професионално и с любов се грижат за нас и за комфорта в залата.

Не само традицонна среща на професионалистите в бранша, а събитие, което се очаква с радост и от участниците,  и от гостите. Стремежът им да са подготвени и на ниво във всеки един момент, топлото им отношение и позитивната им енергия към мен-  това виждам вече 21 години. Аз съм най-щастливия организатор на събитя в нашия бранш😊))

С удоволствие и радост сега ви съобщаваме, че последната вечер,  28 -и ноември, ще проведем церемонията по избиране на победителите и връчване на статуетките в конкурса Строителни Бизнес Награди. Категорийте са петнайсет  (можете да ги видите в www.1kam1.com) , а в края на вечерта ще видим и кой ще стане Мениджър на годината. Тук участват управителите (собстеници, представители)  на всички компании, спечелили в отделните категории.

Два кръга има конкурса и  два пъти ще се журира. Първият път Селекционно жури ще прецени кои от предложенията ще преминат във втори кръг и ще отидат на номинации. Вторият път Официланото жури по време на церемонията ще гласува и ще излъчи победители във всяка категория.

Вече имаме предложения за номинации и скоро ще обявим имената им. Всяко предложение за номинация ще бъде публикувано в 1към1. Така ще знаете кои са личностите, фирмите, продуктите, заслужили внимание.

Всеки може да напрви предложение за номонации и това е най-лесната част. Нобходимо е само да напише името на човека, когото номинирате, фирмата и сградата. Ако пък номинирате в категория с продукти – името на продукта и фирмата, която го предлага. https://1kam1.com/predlozhenie-za-nominatsii-v-stroitelni-biznes-nagradi/.

На добър час и до скоро!:)

Топливо АД