Живот на колела сред красота


 

Превръщането на стар училищен автобус в постоянен мъничък дом на колела е постижима задача. Намиращ се в Монте Нидо, близо до държавния парк Малибу Крик, това невероятно автобусче може да приеме до четирима гости, които искат да се потопят в природата.

Заобиколен от буйна гора и спираща дъха планина, превъплътеният автобус е идеалното място за любителите на природата. Докато местоположението на автобуса е грандиозно, интериорът предлага всичко, от което човек се нуждае за луксозен и комфортен престой.

Жилищното пространство е впечатляващо заради компактните си размери. Има доста място за сядане, включително диван, който се разгъва на удобно двойно легло.

Гостите ще се насладят на кухня, която се предлага оборудвана с хладилник, печка, фурна и плот в изобилие. Срещу дивана е малка трапезария за двама, идеалното място за ранното сутрешно кафе.

Вътрешната баня включва душ и тоалетна, които според критици могат да бъдат малко „трудни“. За щастие, има и съседна външна къща точно за тези моменти. В задната част на преобразувания автобус се намира главната спалня, която разполага с легло в кралски размер, подплатено с висококачествено бельо. Телевизорът с плосък екран лежи на стената и тук има, а до него има широк килер.

Въпреки че изисканият интериорен дизайн прави преживяваснето луксозно,то външното пространство е истинското бижу.

Откритата веранда разполага с достатъчно място за сядане, включително диван. Външната зона за хранене разполага с маса с шест места. Разбира се, нямаше да е толкова хубаво, ако нямаше хамак, окачен на две близки дървета.

Автобусът е включен във филма на Netflix Expedition Happiness. Автобусът всъщност е част от по-голяма зона за отдих, коеяо включва къща за гости и основна къща, разположени върху три акра земя.

източник: Inhabitat.com