Зимна приказка в кула за наблюдение против пожари


Седнал високо в дървения навес с изглед към 13 акра горски пейзаж в селските райони на Айдахо, Кристи Улф превръща наблюдателна кула от 1950 г. в невероятно място за под наем на Airbnb.

Кулата, построена на 12-метрова рамка, първоначално е била използвана за наблюдение на пожари от американското Министерство по националните ресурси през 1959 г. Тя е била продадена през 1983 година. Закупена е сградата, както и прилежащата стара дървена барака, за да бъдат ремонтиратни в прекрасна селска къща.

Гостите на Crystal Peak Lookout се изкачват по стълби до стая в червена кабина. Широка веранда обгръща интериора, предлагайки зашеметяващ открит изглед към дивата природа. Вътрешното пространство е просто, добре организирано помещение, което разпол;ага с двойно легло. Кабината, която е отворена целогодишно, се поддържа приятна и топла през зимните месеци благодарение на голяма печка на дърва. Малък кухненски бокс е снабден с всички необходими неща, за да приготвите храната си.

В допълнение към прекрасната светла жилищна площ, има още две сгради. Първата е ненатрапчива къщичка, а другата е със стара дърворезба, която Улф превръща в сауна. Тази спокойна сграда разполага с открита тераса и места за сядане около камина.

Освен това вълнуващо за тези, които търсят напълно автентично изживяване в зимни чудеса, е на разположение ратрак, който гостите могат да използват, за да опознаят покритият със сняг пейзаж. И все пак внимавайте за лосове!

Източник: Inhabitat.com