Виж 1към1

20-то юбилейно издание на форум BUILDINGSTYLE

Прочети още

Звездите, които мразят Коледа

Коледа

Празничният сезон и най-вече Коледа може и да е очакван с нетърпение за много хора, но може и да не е. Има много известни личности например, които предпочитат да пропуснат това време от годината. А традициите с купуването на подаръци, приготовленията за празничната нощ и евентуална среща с Дядо Коледа по-скоро ги напрягат, отколкото радват…

Майли Сайръс например признава пред феновете си, че води открита борба срещу комерсиализацията на празника.

В него тя вижда повече алчност, отколкото коледен дух. Изпълнителката на „Prisoner“ още през 2019 година сподели своята „Тъжна коледна песен“ за всички почитатели, които се чувстват като нея. И призна, че я е написала по време на труден период от живота си. „Песента написах преди няколко години точно преди празниците. Чувствах се така, защото не можех да бъда с този, когото обичах. Дори с къща, пълна със семейство и приятели, все още се чувствах сама“, сподели през Instagram певицата. А година по-късно заяви, че се обявява за готическа Коледа и готик настроение. В свое ТВ участие Сайръс разкри, че празникът в семейството й винаги завършва с „юмручен бой“:

коледа

Обикновено всеки от нас в семейството ми се оттегля от празничната вечеря, затръшвайки вратата след себе си…

Певицата си спомня как една година след спор на тема „извънземни“ братята й не си говорили седмица. Точно толкова плакала и майка й неутешимо.

Е, при така стеклите се обстоятелства, едва ли някой може да я обвини, че Коледа не е „нейното време“ от годината…

коледа
Колин Фърт също не е сред най-големите фенове на коледните празници.

Още преди години актьорът призна в интервю за Daily Mail, че изпитва „дълбоко отвращение“ към празника. „По това време на годината внимавам да не пускам радиото, защото коледните песни ме подтикват към самоубийство и потапя сърцето му в територията на Чичо Скрудж. Мисля, че Коледа превръща всички ни в Скрудж…“, добави Фърт.

коледа
Дженифър Анистън свързва Коледа с лоши спомени от детството…

Проблемът при нея произлиза от неприятни спомени от детството: „Когато бях дете, семейството ми ме караше на Бъдни вечер да танцувам бейли денс. Роднините от страна на баща ми са с гръцко корени, а аз трябваше да се обличам като малко гръцко момиче и да танцувам. Дори нямаше нищо общо с Коледа. Беше просто: „Да унижим Джен на Коледа“. Това е споделяла неведнъж Анистън в свои интервюта през годините. Но признава, че прави опити да „коригира“ спомените. Известна е с това, че организира парти в началото на сезона, на което кани най-близките си да украсят заедно елхата. Опит да създадете нови и положителни спомени, когато в детство й има някои, които предпочита да забрави.

коледа
Хю Грант, който избягва Коледа…

Актьорът може да е супер известен с ролята си в празничната класика „Love Actually“, но въпреки това признава, че всякачески се опитва да избягва Коледа. „Не мога да се преструвам, че съм част от празничния сезон“, казва Грант, който е намерил няккаво решение на проблема си, като прекарва това време от годината в в някоя мюсюлманска страна, за да избяга „от всичко това“.

коледа
И Мелания Тръмп е тук!

Бившата първа дама не мрази самата Коледа, но никак не харесва украсата, която „върви“ с нея. Представя те ли си, коледните й декорации в Белия дом бяха същински пример за изящност, а те ги е правила с такова нежелание… Какви ли биха били, ако беше обратното?!

коледа
Кристоф Уолц е против Коледа!

Подобно на героя си Джанго, той се чувства като в окови по това време на годината и би предпочел Коледа да не съществуваше. Намира празника за твърде консуматорски и фокусиран върху подаръци: „Без Коледа… Това е най-голямото ми желание, без Коледа!“

Лейди Гага, която уби Дадо Коледа…

„Мразя Коледа! Аз съм сама и нещастна! Както и да е, сега, след като убих Дядо Коледа, какво ще правя с всички вас?“, попита на един от концертите си Лейди Гага. Много пъти певицата също е признавала, че изпитва смесени чувства към празника и по0скоро не го харесва.

коледа
Ноуъл Галахър истински мрази тези дни.

Галахър също е доста краен в мнението си по въпроса: „Целият период е петно ​​върху обществото, мразя го със страст“.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
Гринч 21.12.2021

В къщата на Гринч, който открадна Коледа

Гледали ли сте „Как Гринч открадна Коледа“ – американския коледен фентъзи филм от 2000-та година, режисиран от Рон Хауърд по […]

Прочети още
16.12.2021

Викторианска къща от 19 век е готова да посрещне Коледа

Впечатляваща след своята реновация, тази красива къща от 19 век, е готова отново да посрещне Коледа през 21-ви. Елегантният й […]

Прочети още