ALUPROF S.A – Ние сме ALUPROF


На Петко Пачев се падна честта да представи комппанията Aluprof за първи път в България и на BUILDINGSTYLE. Компанията произвежда алуминиеви системи в Полша и смята, че има какво да допринесе на силно конкурентния български пазар. Целта на г-н Пачев и Aluprof  е да предоставят всички необходими инструменти на архитектите, така че те да се чувстват спокойни в своя избор и да знаят какво точно избират.

На разположение на архитектите е добре обособен уебсайт, на който може да бъде открита пълна информация за всички продукти на компанията. Тази информация може да бъде свалена на отделни файлове, така че специалистите да имат достъп до нея във всеки един момент, в който биха имало нужда. Aluprof разполага с множество системи, които са изпитани в акредитирана лаборатория. В тази лаборатория е възможно и изпитването на системи за индивидуални проекти с големи размери. Могат да бъдат направени тестове за въздухопропускливост, водонепропускливост, устойчивост на вятър и удар, топлопреминаване, шумоизолация и други.

Компанията предлага продукти както за обществени сгради, така и за частни жилища. Вижте гамата от продукти и невероятните лаборатории на компанията от презентацията, а в кратко видео можете да чуете няколко от причините защо Aluprof заслужават вниманието на архитекти и инженери.