Виж 1към1

Стъклен ресторант в Драма (Гърция) е отличникът на прогресивната архитектура

Прочети още

Архитектурно студио GMWM ще открие BUILDINGSTYLE 2019

Скъпи приятели с радост ви съобщаваме, че кампанията по организацията на BUILDINGSTYLE 2019 вече започна. Датите са 28.11.2019  – 01.12.2019, а мястото е добре познато – Астера хотел, гр. Банско.

Ето кои фирми потвърдиха своето участие до момента: ХИДРОМАТ, ТЮЛИПС, СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ, ОВЕНТРОП, КСЕЛА БЪЛГАРИЯ, САМСУНГ КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ, ETEX GROUP, GTT, ВЕЛУКС, ИКОР ПАРТНЕРС.

Базираното в Истанбул архитектурно бюро GMW MIMARLIK ще открие форума, а  Асоциациата по фасаден инженеринг ще се представи в началото на втория презентационен ден.

 

Кои са GMW MIMARLIK?

С редица проекти, спечелили международни награди, сред които проекти за летищни терминали, простиращи се от Истанбул до Внуково, Кайро, Скопие, Медина, Рияд и Кувейт, GMW MIMARLIK е една от водещите архитектурни марки в транспортния сектор както в Турция, така и в международен план.

Тяхно дело са Летище Ататюрк, Международното летище във Филипини, Първото частно летище в Саудитска Арабия в Медина, Летището в Рига, в Техеран терминал 2. Архитектурното бюрото също така е работило с някои от най-големите консултантски фирми в света, по проекти като летищата Rome Fiumicino и Amsterdam Schiphol.

Терминал 2, Техеран

Въпреки че основната дейност на GMWM остава свързана с проекти на летищни терминали, практиката е отговорна и за сектори. Офиси, търговски обекти, хотели и пространства за смесени дейности са също част от дейността им.

Portonovi Luxury Resort в Херцег Нови, Хърватия

В момета GMWM работи по проекта на Portonovi Luxury Resort  в Херцег Нови, Хърватия. Проектът се осъществява за Azmont Investments, който включва луксозен жилищен комплекс с яхтено пристанище и първия европейски хотел „One & Only“.

Portonovi Luxury Resort в Херцег Нови, Хърватия

 

Republic of Turkey Chancellery Building

Както всяка година, така и тази ще направим дегустация на маркови вина, тест драйв на автомобили. За вечерите, след тежката презентационна програма, ще се погрижим да се забавлявате достойно и паметно:)

Ако имате интерес относно участие в 17-то издание на BUILDINGSTYLE , може да се свържете с нас на e-mail: ani@1kam1.com  или на телефон +359888985555