BUILDINGSTYLE 2020 е единствения строителен форум, който не се отлага

Срокът за потвърждение е 30 август


Осемнайсетото издание на архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE ще се състои, въпреки трудностите, които за момент бяха спрели  активностите ни😊. Той е единствения строителен форум, който не се отлага.

 

BUILDINGSTYLE ще се проведе от 24 до 27 ноември във Винен и СПА Комплекс Старосел.  За първи път форумът ще бъде в делнични дни, от вторник до петък, но пак в последната седмица на ноември. Така ще спазим традицията😊.

От старта си до сега,  с изключение на 2009 г., последния уикенд на ноември винаги е бил запазен за BUILDINGSTYLE.

Обстоятелствата тази година ще променят датите, но не и същността на форума, а именно среща на приятели, работещи в един и същи сектор – архитектурно- строителен.

Ето и фирмите, които потвърдиха участието си и не се отказаха:

Изовер България – топлоизолационни решения, Тюлипс – отопление и климатизация   КСК – Хаджидимитров – мебелен обков, Национална Асоциация на Строителните ПредприемачиСамсунг Климатични Системи – отопление и климатизация Велукс България  – покривни прозорци и Хьорман България – гаражни и интериорни врати, GTT – луксозни врати и прозорци , Медия Маг – звукоизолиращите подвижни преградни стени, Codesign Center – иновативни решения за интериора.

Предвид на обстоятелствата около Covid 19, броят на участниците тази година ще е ограничен.  Срокът за потвърждаване на фирми, които желаят да представят продуктите си пред архитекти, строители, инвеститори  е 30.08.2020