BUILDINGSTYLE се сдоби с нов уебсайт

Тази година тестваме автомобилите на Honda


Архитектурно-строителният форум BUILDINGSTYLE вече разполага с нов уебсайт. На него може да разгледате снимки от всички издания на събитието, което се провежда вече от 17 години. Снимките са подредени по години и лесно може да се върнете години назад, за да видите стари познати и приятели, или просто да се запознаете с атмосферата на събитието.

Организацията на тазгодишното издание –  BUILDINGSTYLE 2019 вече започна. Датите са 28.11.2019  – 01.12.2019, а мястото е добре познато – Астера хотел, гр. Банско.

Потвърдилите своето участие фирми до момента са ХИДРОМАТТЮЛИПССЕЛЕНА БЪЛГАРИЯОВЕНТРОПКСЕЛА БЪЛГАРИЯСАМСУНГ КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИETEX GROUPGTTВЕЛУКСИКОР ПАРТНЕРС, КО ИНДЪСТРИАЛ, ХОВАЛ.

Форумът пък ще бъде открит от базираното в Истанбул архитектурно бюро GMW MIMARLIK, а  Асоциациата по фасаден инженеринг ще се представи в началото на втория презентационен ден.

Тази година тест драйвът ще бъде на автомобили HONDA, предоставени от Бултрако Моторс АД. Това са добре познатият емблематичен за Honda модел Civic, който ще бъде представен във версиите седан и хечбек с 1,5-литров двигател с максимална мощност 182 к.с. Новите попълнения в гамата са петата генерация на Honda CR-V, най-продаваният SUV в света, и фейслифтът на кросоувъра HR-V в оборудване Sport.

Honda Civic

 

Civic i-DTEC

Участниците в конференцията ще имат уникалната възможност първи да тестват екологичната хибридна версия на CR-V със ситемата i-MMD, съчетаваща електромотор и двигател с вътрешно горене. Трансмисията на модела е е-CVT, а максималната му мощност e 184 к.с. Бултрако Моторс ще предостави за сравние и бензиновия вариант на модела с автоматична предавателна кутия и максимална мощност на силовия агрегат до 193 к.с. За първи път CR-V e наличен и в 7-местна версия, но все още нямаме информация дали тя ще бъде включена в тестовата ескадрила на Honda за събитието в Банско.

2019 Honda CR-V Hybrid

 

Honda CR-V VTEC TURBO

HR-V Sport изкушава с агресивен дизайн, радиаторна решетка тип „пчелна пита“, спортни акценти в интериора и бензинов турбодвигател с максимална мощност от 182 конски сили. Запазен патент на модела са така наречените „магически седалки“ на Honda, чиято архитектура позволява превоз на дълги предмети с нестандартни размери.

HR-V

Както всяка година, така и тази ще има дегустация на маркови вина, a вечерите, след тежката презентационна програма, ще се погрижим да се забавлявате достойно и паметно:)

Ако имате интерес относно участие в 17-то издание на BUILDINGSTYLE , може да се свържете с нас на e-mail: ani@1kam1.com  или на телефон +359888985555