Виж 1към1

Novacolor – предложение в категория „Довършителни работи“

Прочети още

Нови продукти и решения от Топливо АД на BUILDINGSTYLE 2023

През последните 20 години ноември определено е любимият ни месец, защото това е месецът на BUILDINGSTYLE! 🙂 Остават по-малко от 20 дни до началото на 20-ото юбилейното издание на строително-архитектурния форум, а ние вече нямаме търпение отново да се срещнем с всички фирми и партньори, които избраха да бъдат част от магията на форума! Сред тях е и един от лидерите в търговията със строителни материали и горива у нас – Топливо АД.

По време на BUILDINGSTYLE 2023 компанията ще представи най-новите продукти в портфолиото си: акустични панели, високоустойчиви PVC подови настилки, тавански, интериорни и екстериорни стълби.

Акустичните панели на FibroTech

Акустичните панели имат силен звукопоглъщащ ефект и дават завършен вид на интериора, позволявайки да се постигне желания стил в облика му. Акустиката на една стая може да се опише най-добре чрез времето на реверберация, което зависи от избора на материали в помещението.

В момента отворените пространства с високи тавани и бетонни подове са тенденция, което може да причини лоша акустика и екстремна реверберация“, обясняват експертите.

Високоустойчива PVC настилката Fortelock

Тя е идеална за реновиране на помещения без необходимост от демонтаж на старата настилка. Всички PVC плочи Fortelock се характеризират с висока издръжливост при натоварване, устойчивост на химикали и абразиви, топло- и звукоизолация. PVC настилките са лесни за поддръжка и се почистват без усилия. Монтажът е бърз и надежден, благодарение на системата за захващане, с възможност за подмяна на отделни плочи. PVC плочите са рециклируеми.

В рамките на BUILDINGSTYLE 2023 от Топливо АД ще ни запознаят и с предимствата на PVC плочите Fortelock Industry и на подова настилката Gerglor.

PVC плочите Fortelock Industry са проектирани за тежки индустриални товари, мотокари и палетни колички. Те са идеален избор за складови и производствени бази, фитнес центрове, пожарни станции и др. Могат да бъдат отпечатани с индивидуален дизайн. Серия Fortelock Business е подходяща за малки и големи търговски помещения и офис сгради. А Fortelock Invisible – за цялостен дизайн, при който ключалките не се виждат след полагане.

Високоустойчивата синтетична, гъвкава, антистатична подова настилката Gerglor е идеална за зони с голям трафик. Например: специализирани вериги, магазини, офиси, лобита, образование, обществени сгради и др. С „еластично подсилено ядро“, подсилено със стъклени частици за по-добра стабилност, настилката е направена с пластификатори без фталат, с изключение на рециклирано съдържание. Той е 100% рециклируем и е направен с 55% рециклирано съдържание.

DOLLE A/S

По време на форума Топливо АД ще ни представят и продуктите на датската компания DOLLE A/S – един от най-големите световни производители на тавански, модулни интериорни и екстериорни, вити и градински стълбища. Компанията развива, произвежда и разпространява продукти, системи и аксесоари, които спомагат за максимално ефективното използване на пространствата, като едновременно с това се вписват хармонично в съществуващата вътрешна архитектура. А един от топ продуктите на DOLLE са таванските стълби, произведени по иновативната система сlickFIX. Те са най-добре топлоизолираните на пазара с водещи стойности на коефициента на топлопреносимост U в света и без термомостове, казват от компанията. Предлагат се 3– и 4–секционни дървени и стоманени стълби, както и такива тип хармоника.

Всички стълби са проектирани по системата „Направи си сам“ – модулната им конструкция се сглобява лесно с помощта на патентованата система сlickFIX, като теглото на никоя от отделните час ти не надвишава 8кг. Това позволява сглобяването на продукта от един човек без използване на специализирани инструменти.

BUILDINGSTYLE:

20-ото юбилейно издание на строително-архитектурния форум ще се проведе от 21. до 24. ноември 2023 г. в СПА комплекс Старосел.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!

11.10.2023

Вижте с кои музиканти ще отбележим юбилейната вечер на BUILDINGSTYLE 2023

BUILDINGSTYLE 2023 ще бъде по-вълнуващ от всякога – заради участниците, но и заради това, че заедно ще отпразнуваме юбилейното ни […]

Прочети още
18.09.2023

20-то юбилейно издание на архитектурен форум BUILDINGSTYLE

Обратното броене започна! Малко е времето, което остава до началото на строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE 2023, а емоциите и нетърпението буквално […]

Прочети още
Топливо АД