Виж 1към1

ЙАФ България с две предложения за номинации – „Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина“ и „Устойчиво развитие“

Прочети още

Първи строителни бизнес награди на 1към1

Скъпи приятели,

Вече 21 години 1към1 отразява новостите в строителния бранш, публикува проекти на български и чужди архитектурни бюра, запознава ви с тенденциите в интериора и довършителните работи, десетки интервюта представиха строителни предприемачи, архитекти, търговци и мениджъри на успешни компании. Стотици идеи за всяко помещение в дома бяха предложени като помощ и вдъхновение.:) Съветите за двора и градината също бяха част нашите статии, както и тези с анализи на имотния пазар и банковите кредити. Срещите ни, вече 20 години, с фирмите, участващи в архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE , почти от всяка сфера на строителството и познавайки хората, които стоят зад най-впечатляващите български сгради, ни даде достатъчно основание днес да дадем старта на конкурса Строителни Бизнес Награди на “1към1”. Те се връчват на отличили се личности, компании и продукти за изминалата 2023 г.

Запознайте се с Категориите, Регламента и Критериите и на добър час на всични ни!
Първи кръг        

Предложения за номинации в различните категории може да направи всеки като изпрати имейл на awards@1kam1.com с попълнена бланка за номинация –  https://1kam1.com/predlozhenie-za-nominatsii-v-stroitelni-biznes-nagradi/ Заявките за номинации и номинациите са напълно безплатни.

В бланката са включени всички категории и предложения могат да се направят във всяка категория. Имената на фирмите кандидати за номинации ще бъдат публикувани в www.1kam1.com

Категориите са:
 1. Строителство
 2. Архитектура
 3.  Интериорен дизайн
 4. Инженеринг – инженерингови компании от всички специалности в строително-архитектурния бранш
 5. Дебют: фирмен дебют, новосъздадена фирма, работеща на българския пазар през последните две години
 6. Строителна химия
 7. Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина
 8. Довършителни работи
 9. Фасади
 10. Иновативен продукт и технологии – за екстериора
 11. Иновативен продукт и технологии – за интериора
 12. Продукт ОВиК, Ел. инсталации
 13. Осветление
 14. Устойчиво развитие
 15. Производител
 16. Мениджър на годината

Селекционно жури ще избере кои от предложените в различните категории да продължат във втори кръг. Имената на членовете на предварителното жури ще бъдат обявени след приключване на срока за подаване на кандидати за номинации.

Срок за подаване на кандидатури за номинации – 05.02.2024 г. – 15.09.2024 г.

Срок за обявяване на номинираните компании, личности и продукти – 10.11.2024 г.

Втори кръг:

Провеждане на тържествена церемония за избиране на победителите в различните категории. Оценяването ще се направи на място, на живо от второ жури.

Имената на членовете на второто журито ще бъдат обявени в началото на церемонията.

Критерии:
 1. Строителство – строителни компании със завършени сгради през 2023 г., с акт 16  
 2. Архитектура – в тази категория могат да бъдат номинирани архитекти за изпълнени забележителни проекти през 2023 г.
 3. Интериорен дизайн – Дизайнери, които имат изпълнени интериори през 2023 г.
 4. Инженеринг – инженерингови компании от всички специалности в строително-архитектурния бранш, които имат участие в завършени сгради, с Акт 16
 5. Дебют: фирмен дебют, новосъздадена фирма, работеща на българския пазар през последните две години
 6. Строителна химия
 7. Строителен продукт – продукти, които се  използват в грубия строеж и покрива
 8. Довършителни работи
 9. Фасади
 10. Иновативен продукт и технология за екстериора – Нови продукти или технологии, създадени или придобили популярност, наложили се през изминалата година в България. Може да са от български или чужди производители.
 11. Иновативен продукт и технология за интериора – Нови продукти или технологии, създадени или придобили популярност, наложили се през изминалата година в България. Може да са от български или чужди производители.
 12. Продукт ОвиК и Ел. инсталации
 13. Осветление
 14. Производител – В категорията се номинират компании с утвърдени производствени практики и обеми на продажби. Компанията е българска или територията на България .  
 15.  Устойчиво развитие – Устойчивото развитие обединява стремежа за постигане на икономическо развитие на компанията и осигуряването на нарастващ жизнен стандарт. Показва постиженията на компанията, резултатите са обществено известни и видими за хората.
 16. Мениджър на годината – в тази категория участват управителите на всички компании, спечелили в отделните категории.
Топливо АД