Виж 1към1

Novacolor – предложение в категория „Довършителни работи“

Прочети още

Иновация в производството на архитектурни системи – път към реализиране на най-смели архитектурни проекти

Благодарение на усъвършенстваните производствени възможности LINKIN, вече може да предложи двустранно фолирани ПВЦ и двустранно боядисани в различни цветове алуминиеви системи, които позволяват на архитекти и дизайнери да реализират своите най-амбициозни проекти с лекота и прецизност.

Алуминиеви архитектурни системи

Алуминиевите архитектурни системи са израз на индивидуалност и стил, а с възможността за двустранно прахово боядисване на профилите, вече може да се създадат уникални комбинации от цветове в рамките на една система. Това означава, че външните профили могат да бъдат в един цвят, докато вътрешните – в друг. С тази иновативна възможност вашата сграда ще бъде не само израз на креативност и визия, но и ще предложи максимална функционалност.

ПВЦ системи: гъвкавост в най-добрия си вид 

Освен, че има възможност да се избере класическа бяла или елегантна кафява основа на профилите, можете допълнително да се подобри естетиката с широката гама от варианти за двустранно фолиране на LINKIN.

28.05.2024

Кохи.бг с три предложения за номинации в Строителни Бизнес Награди

KOHI BG е нова компания на българския пазар, но с дългогодишен опит в строителството на сглобяеми къщи в Европа. Те […]

Прочети още
28.02.2024

Фирма „МСС 20“ – предложение за номинация в категория „Иновативен продукт и технология за екстериора“

Дейността на „МСС 20“ е производство и монтаж на конструкции от олекотена стомана За тяхната технология те използват студено оформени […]

Прочети още
Топливо АД